Buitenplaats bijna 100% verkocht

13 augustus '24

De verkoop van Buitenplaats fase 2 is in volle gang en wat gaat het goed! Momenteel heeft 96% van de woningen een eigenaar gevonden. Dat betekent dat deze fase van de Buitenplaats bijna volledig is uitverkocht. Zou jij hier ook wel willen wonen? Bij de woningen die ‘in optie’ zijn, kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen.

image alt

Meld je aan voor de wachtlijst

Bekijk de woningen van Buitenplaats op de pagina woningen. Vergelijk de woningen die aan jouw wensen voldoen met de vergelijkfunctie. Zo zie je de verschillen en overeenkomsten. Heb je jouw favoriete woning gevonden? Zet jezelf dan direct op de wachtlijst door je gegevens aan te vullen. Zodra je in aanmerking komt voor dit bouwnummer, nemen we contact met je op.

Bekijk het aanbod

Ook wonen in Rijndael?

Mocht er nu geen geschikt aanbod meer tussen zitten voor je, dan is het ook mogelijk om te wachten op de nieuwe fase. Later dit jaar wordt namelijk de nieuwe fase in Rijndael aangekondigd. Wil je niets missen? Meld je alvast aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Meld je aan voor de reservelijst Bekijk de woningen