Parklaan in voorbereiding

11 oktober '24

Er gebeurt altijd wat in Rijndael! We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe wijk. In deze levendige wijk, die in twee fases in verkoop worden gebracht, komen 82 hoek- en tussenwoningen. We geven je in dit bericht graag een korte update.

Kleinschalige wijk

Eindelijk kunnen we iets meer delen over de voortgang van Parklaan. Bij de Laan van Rijnhuizen gaan we twee nieuwe woonblokken realiseren, met 82 hoek- en tussenwoningen, variërend van grootte. Een speels, kindvriendelijk en stedelijk ogend deelplan met veel voorzieningen om de hoek. Ja, Parklaan aan de noordkant van Rijndael in Nieuwegein krijgt het allemaal. De kinderen spelen lekker in de achtertuin met hun nieuwe vriendjes uit de buurt. De woningen in Parklaan krijgen een moderne uitstraling door de stedelijke architectuur. Het wordt lekker wonen in Parklaan.

 

Planning

Op dit moment is de verwachting dat we in het 4e kwartaal van 2024 in verkoop kunnen met de eerste 36 hoek- en tussenwoningen in Parklaan. Om in verkoop te kunnen moet er nog wel het één en ander gebeuren. We zijn op dit moment druk met de voorbereidingen en verwachten komende periode meer informatie beschikbaar te hebben. Wil jij als allereerste op de hoogte gesteld worden? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief zodat je niets mist.

Vragen? Neem gerust contact met ons op
Meer weten over Uithoorn Je leest het hier